ماندن بیشازحد در مقابل کولرگازی میتواند بر سلامت شما تأثیر بگذارد. در طول ماههای گرمتر تابستان، ممکن است بیشتر زمان خود را در محیطهایی با کنترل دمای مصنوعی بگذرانیم. قرار گرفتن بیشازحد و در دمای پایین در این شرایط میتواند مضراتی برای سلامتی شما داشته باشد. در زیر برخی از این موارد را ذکر میکنیم.
بیحالی: تحقیقات نشان داده است که ممکن است در افرادی که در خانه یا محل کار خود کولرگازی دارند، سستی غیرقابل توضیحی رخ دهد. این اغلب در محیطهایی رخ میدهد که کولرگازی در دمای بسیار پایین تنظیمشده است. سعی کنید کولر را در دمای بالاتر تنظیم کنید.
کمآبی بدن: کولرهای گازی هوا را خشک میکنند. هوای اتاق از روی کندانسور میگذرد و آن را خنک میکند. با سرد شدن، بخارآب موجود در هوا نیز سرد شده و قطرات آب را تشکیل میدهد. این آب روی کندانسور جمع میشود و سپس اجازه میدهد تا از سیستم خارج شود. اگر در محیطی با رطوبت بالا زندگی میکنید و میخواهید سطح رطوبت موجود در هوا را کاهش دهید، عالی است. اما اگر زمان زیادی را در هوای خشک بگذرانید، میتواند شما را نیز خشک کند. ما دائماً بهعنوان بخشی از عملکردهای فیزیولوژیکی طبیعی، رطوبت محیط اطراف خود را از دست میدهیم. همچنین، اگر در یک محیط خنک هستید، ممکن است تمایل مشابهی برای دوباره پر کردن سطح مایعات خود نداشته باشید. اگر بهطور مرتب مایعات را برای جایگزینی آبی که از دست میدهیم ننوشیم، دچار کمآبی میشویم. کمآبی بدن میتواند باعث ایجاد طیفی از مشکلات ازجمله سردرد، خستگی، خشکی لبها، خشکی پوست و احساس سبکی سر شود.
پوست خشک یا خارشدار: اگر افراد زمان زیادی را در یک محیط کنار کولرگازی بگذرانند، ممکن است متوجه شوند که علائم خاصی ممکن است ایجاد شود. این ممکن است شامل خشکی پوست و خارش پوست باشد. اغلب خشکی پوست میتواند باکم آبی بدن همراه باشد، اما میتوان آن را به عوامل دیگری نیز نسبت داد. یکی از دلایل احتمالی میتواند پاسخ به آلایندههای موجود در هوای ساختمان باشد.
سردرد: سردرد میتواند یک مشکل رایج برای افرادی باشد که زمان زیادی را در مقابل کولرگازی میگذرانند. ازآنجاییکه محیط خشک میشود، افراد ممکن است دچار کمآبی شوند. هنگامیکه سطح مایعات در بدن کمتر از حد مطلوب باشد، مغز میتواند بهطور موقت منقبض یا منقبض شود و درنتیجه واکنش درد در غشای اطراف مغز ایجاد شود.
مشکلات تنفسی: افرادی که مقدار قابلتوجهی از زمان خود را در فضاهای مقابل کولرگازی میگذرانند، در مقایسه با افرادی که زمان کمتری در فضاهای دارای کولرگازی هستند، معمولاً علائم تنفسی فوقانی، بهویژه در بینی و گلو را تجربه میکنند. این علائم معمولاً شامل انسداد بینی، خشکی گلو یا رینیت است. رینیت زمانی است که غشای مخاطی داخل بینی تحریکشده و ملتهب میشود. علائم رینیت میتواند شامل عطسه، آبریزش بینی و ایجاد مخاط بیشازحد در پشت بینی و گلو باشد.
بیماریهای عفونی: تحریک غشاهای مخاطی، همراه با هوای خشک مطبوع، میتواند منجر به خشک شدن مخاط شما شود. مخاط بهعنوان یکلایه محافظ عمل میکند که قادر به جلوگیری از ویروسها و باکتریها است. این میتواند شما را آسیبپذیرتر کند. همچنین یک باکتری بسیار خطرناک و بالقوه کشنده وجود دارد که باعث بیماری لژیونر میشود این باکتری در کولرگازیهای بزرگ رشد میکند.
آلرژی و آسم: طیف وسیعی از محرکهای هوای داخل خانه برای آسم وجود دارد. اگر فیلترهای کولرگازی بهطور منظم تمیز شوند و دستگاه بهدرستی کار کند، میتواند به کاهش تعداد مواد آلرژیزا در هوا کمک کند. بااینحال، اگر فردی زمان زیادی را در داخل خانه سپری کند، در معرض طیف وسیعی از محرکهای بالقوه، ازجمله کنههای گردوغبار و مواد شیمیایی قرار میگیرد. با رطوبتی که میتواند در واحد تهویه مطبوع جمع شود، پتانسیل رشد کپک وجود دارد و هاگها میتوانند توسط جریان هوا در واحد پخش شوند. این میتواند واکنشهای آلرژیک را در بسیاری از افراد ایجاد کند یا حتی باعث حمله آسم شود کولرگازیهای خودرو بدترین متخلف برای گردش گردوغبار، کپک و بیماری هستند. تحقیقات نشان داد که انواع مختلفی از کپکها در اکثر خودروها رشد میکنند. همچنین ممکن است این مشکل ناشی از دود وسایل نقلیه در نزدیکی باشد که در هنگام پارک کردن، واحدهای تهویه مطبوع خود را نیز کار میکنند.
سازگاری با هوای سرد: با قرار دادن مداوم کولرگازی در دمای سردتر، به این دما عادت میکنید. این بدان معناست که وقتی نیاز به انجام کاری در خارج از منزل با دمای واقعی هوادارید، بدن شما ممکن است بسیار تحت استرس قرار گیرد. حتی در روزهایی که درجه حرارت بالا بوده است، مرگومیر نیز وجود داشته است. همچنین متوجه خواهید شد که بدن شما با تنظیم از سرد به گرم و سپس بازگشت به محیط سرد مبارزه میکند. بهتر است سعی کنید تهویه مطبوع خود را در دمای معقول نگهدارید تا اختلاف دمای زیادی را تجربه نکنید.
منبع: وب سایت https://www.everlastingairheatingcooling.com